Skip to main content

BATS Zevenbergen

Maak kennis met BATS

BATS is jouw partner voor plaatbewerkingen. Wij hebben verschillende expertises op het gebied plaatbewerkingen op één locatie. Voor deze plaatbewerkingen maken wij gebruik van een modern en veelzijdig machinepark. Het knippen van staal, RVS of aluminium is een van deze plaatbewerkingen. Voor het knippen van staal, RVS of aluminium kunnen wij een snelle en betrouwbare levering van het gewenste product garanderen. 

Meedenken als partner

Staal plaatwerk knippen zijn dagelijkse werkzaamheden die BATS in house uitvoert. Deze technieken zijn relatief goedkope productietechnieken om twee plaatdelen van elkaar te kunnen scheiden.

Bij BATS kunnen wij platen tot een lengte van 3 meter in Zevenbergen knippen. Wij knippen tot een maximale dikte van 16 mm bij ons in house. Heb jij op korte termijn een project waarbij onze hulp nodig is? Dankzij onze korte lijnen kunnen wij snel schakelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de productiecapaciteit.

Precisie en nauwkeurigheid

Natuurlijk ben je van harte welkom voor een eerste kennismaking bij ons op locatie in Zevenbergen. De machines in combinatie met de vaardigheden van onze machinebewerkers zorgen voor het allerbeste resultaat. Zien we jou binnenkort in Zevenbergen?

Play Video
Bekijk onze bedrijfsfilm

Lang en groot plaatwerk

Las- en constructiebedrijf BATS kan plaatwerk tot 400 mm breed in eigen beheer knippen te Zevenbergen. Uiteraard kunnen breedtes boven de 400mm ook verzorgd worden. Dit wordt in goedvertrouwen uitbesteed aan een vaste partner waar wij al jaren mee samenwerken. Op deze manier biedt BATS een totaaloplossing en een aanspreekpunt voor ieder vraagstuk.

  • Knippen van staal tot 15 mm
  • Metaal knippen tot 400 mm breed
  • Snel schakelen en korte levertijden

Dankzij onze jarenlange expertises en kundige afwerkingen, weten wij exact welke vereisten er benodigd zijn voor jouw project.

Benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent metaal knippen? Neem contact op met ons voor meer informatie.

Opzoek naar een ijzersterke partner?