Skip to main content

Service, snelheid en kwaliteit

Maak kennis met BATS

Sinds 2015 werkt Las- en Constructiebedrijf BATS aan een ijzersterke toekomst. Hoe we dat doen? Door zo veel mogelijk werk zelf op te pakken. Bij BATS werken we graag onafhankelijk en denken wij met de opdrachtgever mee.  

Meedenken als partner

Onze service, snelheid en expertise van het werk wat wij leveren heeft ons gebracht tot waar we nu zijn. Een enthousiast team bestaande uit tien vakmensen. Service, snelheid en kwaliteit kunnen wij waarborgen doordat een groot deel van de werkzaamheden in house zijn.

Dit stelt ons in staat zo veel mogelijk staal zelf te bewerken binnen korte termijn met de juiste kennis en kwaliteit. Korte lijnen en snel schakelen, is waar wij op ingericht zijn. Wij zijn nauw betrokken bij alle projecten die wij uitvoeren.

Specialistisch las en constructiebedrijf

In 2015 is Bart Ardon begonnen met BATS (Bart Ardon Technische Service). Van brede technische kennis is het bedrijf uitgegroeid tot een specialistisch las en constructiebedrijf. De hobby voor de technische projecten heeft zich steeds verder ontwikkeld tot het huidige bedrijf. Inmiddels, op het industrieterrein in Zevenbergen werkt het team van lassers, bankwerkers en technische tekenaars aan oplossingen op maat voor een grote diversiteit aan projecten.

Play Video
Bekijk onze bedrijfsfilm

Assemblage op locatie & montage van het project

BATS denkt graag mee met zijn opdrachtgevers, elk probleem zien wij als een uitdaging. Naast een grote groep medewerkers die werkzaam zijn in onze loods en op het kantoor, hebben we ook een team beschikbaar in de buitendienst. Dit team richt zich op technisch onderhoud van machines, afmonteren van constructies op locaties en spoedklussen die binnen onze expertise vallen. Denk hierbij aan:

  • Ontzorgen van A tot Z
  • Assemblage op locatie
  • Kundige montage van elke constructie

Opzoek naar een ijzersterke partner?