Skip to main content

Projecten van A tot Z

Service, kwaliteit en snelheid

Bij BATS ontzorgen wij elk project van A tot Z. Wij zijn een full service gecertificeerde metaalbewerker uit Zevenbergen en bij ons staat service hoog in het vaandel. De kwaliteit en snelheid, zijn in combinatie met onze hoogstaande service als de bakermat van ons werk.  

Van schets tot realisatie

Wij voeren projecten volledig uit vanaf de tekening, meedenken in het proces tot aan de realisatie en montage op locatie. Ons team staat klaar om te voldoen aan de benodigde standaarden.

Dankzij onze uitgebreide in-house services kunnen wij jou ontzien in elke fase van het project. Zo begeleiden wij projecten van A tot Z en is BATS jouw partner en aanspreekpartner tijdens het gehele traject.

Specialistisch las en constructiebedrijf

Overzichtelijk voor jou én handig voor ons, de manier om onze hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij kunnen de meeste constructies assembleren en gereed te maken voor transport. Daarnaast kunnen wij ook ontzien in de montage op locatie. Zo zorgen wij ervoor dat elk project naar behoren afgeleverd zal worden en staan wij garant voor de hoge kwaliteit.

Play Video
Bekijk onze bedrijfsfilm

Assemblage op locatie & montage van het project

BATS denkt graag mee met zijn opdrachtgevers, elk probleem zien wij als een uitdaging. Naast een grote groep medewerkers die werkzaam zijn in onze loods en op het kantoor, hebben we ook een team beschikbaar in de buitendienst. Dit team richt zich op technisch onderhoud van machines, afmonteren van constructies op locaties en spoedklussen die binnen onze expertise vallen. Denk hierbij aan:

  • Ontzorgen van A tot Z
  • Assemblage op locatie
  • Kundige montage van elke constructie

Opzoek naar een ijzersterke partner?