Skip to main content

BATS is jouw partner voor lassamenstellingen.

Maak kennis met BATS

Wij hebben verschillende expertises op het las-en constructiewerk. Voor lassamenstellingen hebben wij de kennis en expertise in huis om de opdracht met de gewenste kwaliteit op te leveren. Voor het samenstellen van staal, RVS of aluminium kunnen wij een snelle en betrouwbare levering van het gewenste product garanderen. 

Meedenken als partner

Binnen het samenstellen hebben BATS en opdrachtgever nauw contact. De opdrachtgever geeft zijn voorkeur aan tot hoever in het traject BATS betrokken is om tot het gewenste eindproduct te komen.

In overleg met de opdrachtgever inventariseren we welke delen van het maakproces aan BATS kunnen worden uitbesteed. Van het toeleveren van sub-samenstellingen en halffabricaten tot kant en klare eindproducten. BATS kan het complete maakproces voor je uit handen nemen.

Lassamenstellingen van plaatwerk naar eindproduct

Al in een vroeg stadium bekijken we de haalbaarheid van het gewenste product. Daarbij inventariseren we hoe we jouw product het best vanuit een plaatwerk kunnen vervaardigen. De uiteindelijke samenstelling wordt door onze vakmensen handmatig gelast.

Play Video
Bekijk onze bedrijfsfilm

Assemblage op locatie & montage van het project

Naast het feit dat het assembleren van onze constructies op locatie een fijne bijkomende service is. Is het voor onze dienstverlening ook prettig om zelf te kunnen concluderen of alles naar wens is én functioneert naar de vereisten.

  • Specialistisch team van tien vakmensen
  • Hoge kwaliteitseisen
  • Snel schakelen en korte levertijden

Nadat wij onze constructies of halffabricaten op transport op locatie hebben afgeleverd. Kunnen wij ontzorgen in het monteren. Dankzij onze jarenlange expertises en kundige afwerkingen, weten wij exact welke vereisten er benodigd zijn voor jouw project.

Benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent samenstellen? Neem contact op met ons voor meer informatie.

Opzoek naar een ijzersterke partner?