Skip to main content

Conserveren van metaal voor jouw project

BATS is jouw partner

BATS is jouw partner voor conserveren van metaal. Wij hebben verschillende expertises op gebied het las-en constructiewerk. Voor het conserveren van metaal hebben wij de kennis en expertise in huis om de opdracht met de gewenste kwaliteit op te leveren.  

Hoogwaardige eindproducten

Voor het conserveren van staal, RVS of aluminium kunnen wij een snelle en betrouwbare levering van het gewenste product garanderen. Mede door onze vakbekwame werknemers kunnen wij hoogwaardige eindproducten, halffabricaten of onderdelen van staal, RVS en aluminium opleveren.

Het conserveren van metaal vindt plaats bij een van onze betrouwbare samenwerkingspartners. Als onderdeel van onze complete service leveren wij producten inclusief een oppervlaktebehandeling.

Stralen, natlakken, poedercoaten en thermisch verzinken

Hierbij zijn werkzaamheden als stralen, natlakken, poedercoaten en thermisch verzinken een mogelijkheid van het metaal. Op deze manier kunnen wij een totaaloplossing aanbieden voor al het las- en constructiewerk.

Door de ervaring en expertise van BATS weten we als geen ander dat het verduurzamen door conserveren van het metaal een belangrijk criteria is. Door de ons gefabriceerde halffabricaten, metaal onderdelen en eindproducten te voorzien van bescherming wordt de levensduur van het metaal verhoogd.

Play Video
Bekijk onze bedrijfsfilm

Duurzame behandelingen

Las- en constructiebedrijf BATS bezit de kennis om juiste duurzame behandelingen te adviseren. Daarnaast hebben wij een vertrouwd netwerk aan partners die invulling kunnen geven aan het conserveren van het metaal.

  • Specialistisch team van tien vakmensen
  • Hoge kwaliteitseisen
  • Snel schakelen en korte levertijden

Opzoek naar een ijzersterke partner in het conserveren van metaal? BATS is jouw expert! Dankzij onze jarenlange expertises en kundige afwerkingen, weten wij exact welke vereisten er benodigd zijn voor jouw project.

Benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent conserveren? Neem contact op met ons voor meer informatie.

Opzoek naar een ijzersterke partner?