Skip to main content

Metaal knippen voor jouw project

Maak kennis met BATS

BATS is jouw partner voor plaatbewerkingen. Wij hebben verschillende expertises op het gebied plaatbewerkingen op één locatie. Voor deze plaatbewerkingen maken wij gebruik van een modern en veelzijdig machinepark. Het knippen van staal, RVS of aluminium is een van deze plaatbewerkingen. Voor het knippen van staal, RVS of aluminium kunnen wij een snelle en betrouwbare levering van het gewenste product garanderen. 

Meedenken als partner

Het knippen van staal, RVS en aluminium plaatwerk zijn werkzaamheden die las- en constructiebedrijf BATS in house kan uitvoeren. Het knippen van staal, RVS of aluminium  is een relatief goedkope productietechniek om twee plaatdelen van elkaar te scheiden.

BATS kan platen tot een lengte van 3 meter in eigen beheer knippen. De maximale dikte van het staal, RVS of aluminium is hierbij 16 mm wat geknipt kan worden. Heb je op korte termijn knipwerk nodig?  BATS kan snel schakelen en denkt graag met je mee om tot een passende oplossing te komen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de productiecapaciteit.

Precisie en nauwkeurigheid

Bij de bewerking van het knippen van staal, RVS of aluminium speelt de nauwkeurigheid van de machine een belangrijke rol.  Daarnaast heeft ook de vaardigheid van de machinebewerker invloed op kwaliteit. Met een echte vakman achter de machine minimaliseren wij de tolerantie.

Play Video
Bekijk onze bedrijfsfilm

Lang en groot plaatwerk

Las- en constructiebedrijf BATS kan plaatwerk tot 400 mm breed in eigen beheer knippen. Uiteraard kunnen breedtes boven de 400mm ook verzorgd worden. Dit wordt in goedvertrouwen uitbesteed aan een vaste partner waar wij al jaren mee samenwerken. Op deze manier biedt BATS een totaaloplossing en een aanspreekpunt voor ieder vraagstuk.

  • Knippen van staal tot 15 mm
  • Metaal knippen tot 400 mm breed
  • Snel schakelen en korte levertijden

Dankzij onze jarenlange expertises en kundige afwerkingen, weten wij exact welke vereisten er benodigd zijn voor jouw project.

Benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent metaal knippen? Neem contact op met ons voor meer informatie.

Opzoek naar een ijzersterke partner?