Skip to main content

Assemblage en montage voor jouw project

Maak kennis met BATS

Bij BATS staat veiligheid voorop, één van de belangrijkste zaken in onze branche. Naast het vervaardigen van de benodigde materialen en constructies, ontzorgen wij in assemblage en montage. 

Meedenken als partner

Wij doen dit allen in eigen beheer, zodat wij zeker zijn van de hoge kwaliteitswaarborg. Onze experts dragen zorg voor elk type assemblage en montage op locatie. Wij denken graag met je mee en begrijpen als geen ander hoe belangrijk een strak tijdschema is tijdens de laatste fase van het project.

Wij zijn graag jouw partner op het gebied van assemblage. Of het nu onze eigen constructies zijn, of ander werk, wij ontzien graag in elke vorm van assemblage. Wij zijn in staat om de meeste constructies bij ons op locatie te assembleren en gereed te maken voor transport.

Transport van (las)constructies

Transport van constructies tot 6 meter vervoeren wij met ons eigen transport. Bij projecten groter dan 6 meter werken wij al vele jaren samen met onze vaste partner, om ook daarvoor de veiligheid en kwaliteit te kunnen waarborgen. Elk project kent daarmee andere uitdagingen, maar daar ontzorgen wij van A tot Z. Dankzij onze organisatie, met korte communicatielijnen, houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ook tijdens het transport naar de afleverlocatie.

Play Video
Bekijk onze bedrijfsfilm

Assemblage op locatie & montage van het project

Naast het feit dat het assembleren van onze constructies op locatie een fijne bijkomende service is. Is het voor onze dienstverlening ook prettig om zelf te kunnen concluderen of alles naar wens is én functioneert naar de vereisten.

  • Ontzorgen van A tot Z
  • Assemblage op locatie
  • Kundige montage van elke constructie

Nadat wij onze constructies op transport op locatie hebben afgeleverd. Kunnen wij ontzorgen in het monteren. Dankzij onze jarenlange expertises en kundige afwerkingen, weten wij exact welke vereisten er benodigd zijn voor jouw project.

Benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent assemblage, transport én montage? Neem contact op met ons voor meer informatie.

Opzoek naar een ijzersterke partner?