Skip to main content

Het walsen van staal, RVS of aluminium

Maak kennis met BATS

BATS is jouw partner voor het walsen van staal, RVS of aluminium. Wij hebben verschillende expertises op het gebied plaatbewerkingen op één locatie. Voor deze plaatbewerkingen maken wij gebruik van een modern en veelzijdig machinepark. 

Meedenken als partner

Het walsen van staal, RVS of aluminium is een van deze plaatbewerkingen. Voor het walsen van staal, RVS of aluminium kunnen wij een snelle en betrouwbare levering van het gewenste product garanderen.

Vormen en bogen zijn het resultaat van het walsproces, een proces wat las- en constructiebedrijf BATS tot een lengte van 2 meter in house kan uitvoeren. Het werk wat BATS levert kenmerkt zich door een hoge kwaliteit.

Voorkeurspartner in het walsen

Daarnaast is altijd uitgevoerd binnen de  wensen van onze opdrachtgevers. Zowel het doel waarvoor het product voor gebruikt zal worden als de kwaliteit voldoen aan de gewenste eisen. Dit maakt BATS een voorkeurspartner voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast streven wij er altijd om een tijdige levering te garanderen. Mede door ons eigen transport (tot 6 meter) kunnen wij dit in vele vallen garanderen.

Play Video
Bekijk onze bedrijfsfilm

Machinepark in eigen beheer

Door het machinepark wat in eigenbeheer is en de ervaring bieden wij walsen aan in veel vormen. Bij BATS kunnen maatwerk of productiewerk leveren.  Denk hierbij aan buizen, platen of profielen in staal, aluminium of RVS. De eindproducten worden toegepast in verschillende industrieën, maar vooral in, utiliteits- en industriesector.

  • Walsen van staal, RVS en aluminium tot 5 mm
  • Metaal walsen tot 2 meter breed
  • Snel schakelen en korte levertijden

Nadat wij onze constructies of halffabricaten op transport op locatie hebben afgeleverd. Kunnen wij ontzorgen in het monteren. Dankzij onze jarenlange expertises en kundige afwerkingen, weten wij exact welke vereisten er benodigd zijn voor jouw project.

Benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent het walsen van aluminium, RVS of staal? Neem contact op met ons voor meer informatie.

Opzoek naar een ijzersterke partner?