Skip to main content

BMBE lassen voor jouw project

Maak kennis met BATS

Elektrode lassen behoort tot het smeltlasproces en kan worden ingedeeld in het metaal-vlambooglasproces. Een andere naam voor elektrode lassen is dan ook booglassen. Elektrode lassen is een veel gebruikte techniek, binnen de BATS-bedrijfsvoering. 

Meedenken als partner

Met de elektrische boog wekken we warmte op, deze warmte is nodig om de elektrode te laten smelten. De elektrode is samengesteld uit een metalen kerndraad, met daarbij een bekleding. Dankzij de kerndraad kunnen we stroom geleiden en de stoffen in de bekleding houden de elektrische boog in stand.

Elektrodelassen

Hierdoor ontstaat er een lasverbinding en worden beide materialen, middels deze techniek, met elkaar verbonden. Elektrode lassen is een vaak gebruikte methode voor roestvrijstaal bewerkingen. Deze vorm van lassen is daar uitermate geschikt voor, omdat het een veelzijdige techniek is.

Play Video
Bekijk onze bedrijfsfilm

BATS is jouw vaste BMBE-expert

BMBE lassen is een andere benaming voor elektrode lassen. BMBE staat voor: Booglassen met beklede elektrode. Het kenmerkende aan deze techniek, is de afsmeltende elektrode. Deze techniek kent naast de vele voordelen ook een aantal nadelen.

  • Kwalitatieve BMBE-expert
  • No nonsense partner voor jouw project
  • Ontzorgen van A tot Z

Kunnen wij jou verder helpen in de ontwikkeling van jouw project met bijvoorbeeld deze techniek? Laat het ons weten als je vragen of meer informatie nodig hebt. We staan je graag te woord! Dankzij onze jarenlange expertises en kundige afwerkingen, weten wij exact welke vereisten er benodigd zijn voor jouw project.

Benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent BMBE lassen? Neem contact op met ons voor meer informatie.

Opzoek naar een ijzersterke partner?